علي اصغر سلطانيه ، نماينده كشورمان در نزد سازمان هاي بين المللي مستقر در وين در گفت وگو با خبرنگار واحد مركزي خبر دراين باره افزود: با توجه به اين پيشرفت و موفقيت، جمهوري اسلامي ايران در واقع پنجمين كشوري است كه اين اقدام را در عرصه فضا براي استفاده صلح آميز و پيشرفت علم و تكنولوژي انجام داده است.
وي گفت: در هرحال در اين نشست علمي و تخصصي اين پيام را به راحتي كاملا مي شد درك كرد كه تمامي شركت كنندگان، موفقيت هاي جمهوري اسلامي ايران را تحسين مي كردند. اين پيامي است مبني براينكه علم و دانش مرز نمي شناسد و همه كشورها در عرصه علمي به ويژه در استفاده صلح آميز از فضاي ماوراي جو، بايد با هم همكاري كنند.
پنجاهمين اجلاس كميته فرعي علمي -فني كوپوس(كميته استفاده صلح آميز از فضاي ماوراي جو) با شركت نمايندگان 74كشور جهان و شماري از سازمان هاي بين المللي غيردولتي و نهادهاي علمي، فني ، دانشگاهي و همچنين موسسات وابسته به سازمان ملل در مقر سازمان ملل متحد در وين هفته گذشته در وين آغاز بكار كرد.
كميته علمي فني كوپوس مستقر در وين با پنجاه سال سابقه فعاليت، نهاد تخصصي سازمان ملل متحد است كه به بررسي ابعاد علمي ، فني و دستاوردهاي فن آوري فضاي كشورهاي عضو مي پردازد. جمهوري اسلامي ايران از بنيانگذاران و از اعضاي فعال اين كميته است.(منبع:جام جم )